Полицията е предприела извънредни мерки по охрана за дългоочакваното дерби

...
Полицията е предприела извънредни мерки по охрана за дългоочакваното дерби
Коментари Харесай

Безпрецедентен брой полицаи ще охраняват дербито на Варна днес, затварят улици и булеварди

Полицията е подхванала изключителни ограничения по защита за дълго чаканото дерби сред тимовете на ФК „ Спартак ” и ПФК „ Черно море ". Двубоят от 15-ия кръг на efbet Лига ще се играе през днешния ден, 22 октомври, от 15.15 ч. на „ Спартак ”, напомня Moreto.net.

Футболната среща, както и агитките на двата тима, ще бъдат охранявани от ОДМВР – Варна с невиждан брой униформени - 350, както и 6 полицейски кучета.

Ще бъде въведена също краткотрайна организация на придвижването.

В интервала от 13:00 до 18:00 ч. поетапно ще се стопира придвижването на пътни транспортни средства с пропускане на рейсовете от всеобщия градски превоз по следните пътни прави:

- от кръстовището на бул. „ Цар Освободител ” с бул. „ Осми Приморски – до кръстовището с ул. „ Отец Паисий ”, и ул. „ Прилеп “ от кръстовището с ул. „ Кестен “ до централния вход на стадион „ Стартак “;

- по бул. „ Осми Приморски полк “ от кръстовището с ул. „ Н. Й. Вапцаров “ до кръстовището с ул. „ Царевец “;

- ул. „ Царевец ” (южно платно) ще се затваря от кръстовището с бул. „ Осми Приморски полк “ до кръстовището с бул. „ В. Левски “.

В деня на събитието и до 3 часа след неговото привършване не се позволява предлагането на алкохолни питиета в спортната зона , прецизират от полицията. Забраната е според член 15 от Закона за запазване на публичния ред при осъществяване на спортни мероприятия.

Четири входа ще са разполагаем на почитателите и феновете на мача, оповестяват " Соколите " в формалния си уебсайт.

За улеснение на гостите са обезпечени две каси на входа откъм ул. “Кирил Шиваров ”. Останалите каси са – четири, откъм бул. “Васил Левски ” (2 при вход мини стадиони и 2 при вход автогуми). Три каси ще обслужват ВИП бранша откъм ул. “Прилеп ”. Всички каси ще отворят в 12:00 ч.

След края на срещата ще бъде обезпечено проведено овакантяване на стадион “Спартак ”. Първи ще излязат почитателите на гостите от " Черно море ", а незабавно по-късно и тези на домакините.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР