Полицията е потвърдила тази сутрин, че откритото тяло на жена

...
Полицията е потвърдила тази сутрин, че откритото тяло на жена
Коментари Харесай

МВР потвърди: Тялото край Батановци е на Алена Щерк

Полицията е удостоверила тази заран, че откритото тяло на жена в региона на Батановци е на 47-годишната Алена Щерк, заяви Българска национална телевизия.

Продължава следствието към проблема с IT специалистката, която изчезна преди няколко дни. Вчера нейни другари откриха тяло на жена в региона на Батановци. Предполага се, че точно там дамата е изчезнала, заяви " Нова телевизия ".

Основен обвинен за случилото се е някогашният ѝ другар, с който са живеели на фамилни начала. Мъжът, който се споделя Виктор Спига, е избягал в чужбина.

Пред " Нова телевизия " неговият юрист съобщи, че няма информация клиентът му да се търси и добави, че до края на идната седмица той ще се върне в България. Полиция ревизира дали обвиненият не е имал съизвършител. Основната версия за случилото се е любовна драма.

Очаква се приятелят ѝ да се върне у нас на 5 юни и да спомага на следствието.

Междувременно " Нова телевизия " заяви, че главният обвинен за убийството на Алена Щерк – някогашният ѝ другар Виктор Спига, е бил арестуван в Асколи Пичено, Италия, от локалната полиция. Това е станало в 00:20 италианско време (01.20 българско), до момента в който се е прибирал в хотела, където се е бил настанил. Колата също е открита.

Любомир Методиев, който е непосредствен другар на Алена, пък удостовери, че откритото тяло в региона на Батановци е нейното. По думите му колата на убитата жена е била засичана неведнъж в нощта против петък в региона на Перник. Камерите на ТОЛ системата обаче разпознавали само номера на автомобила, само че не и кой е бил в транспортното средство. Приятелят на IT специалистката твърди, че тя не е човек, който елементарно би могъл да бъде преборен, по тази причина счита, че килърът е имал помощник.

Връзката сред IT специалистката и Виктор Спига почнала преди към 2 години. Оттогава те имали и общ бизнес – импорт на виновност от Италия. Любомир Методиев обаче не счита, че повода за нейното ликвидиране може да е била делене на общия им бизнес. Близките ѝ другари усещали, че от известно време има напрежение сред двамата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР