Полиция посети фронтмена на германска рокгрупа Рамщайн“, който в момента

...
Полиция посети фронтмена на германска рокгрупа Рамщайн“, който в момента
Коментари Харесай

Полиция предупреди Линдеман да спазва закона в Русия

Полиция посети фронтмена на немска рокгрупа „ Рамщайн “, който сега се намира в Русия, оповестява Лента.ру. Сайтът цитира очевидци, съгласно които вокалистът се е настанил в хотел в курортно населено място Завидово покрай Твер. В обществените мрежи се появиха и фотоси с Линдеман и служителите на реда. 

Според организация Интерфакс, немският музикант е бил посетен от представителите на правоохранителните органи през вчерашния ден късно вечерта. Причината за непредвидената визитата е била връчването на публично предизвестия на актьора, че би трябвало да съблюдава рестриктивните мерки за всеобщи мероприятия поради епидемиологичната конюнктура.

„ На Линдеман е издадено наставление да се въздържа от нарушение на антиковидните ограничения по отношение на хипотетичен концерт в Тверска област, който е бил плануван, без оглед на рестриктивните мерки за осъществяване на всеобщи мероприятия.

По стратегия Линдеман би трябвало пее на следващия ден в Твер, като концертът му е навън, а площадката за публиката е разделена на „ територии “ за по 500  души, като сред тях ще има оставени празни коридори и хората от обособените браншове нямат право да се смесват. Ще се влиза против паспорт, тъй като концертът е неразрешен за лица под 18 години.  

Известно е също, че при започване на септември Линдеман ще бъде хедлайнер на Международния военно-музикален фестивал „ Спасская башня “ с присъединяване на военни оркестри от Русия и чужбина, който се организира на Червения площад. От управлението на фестивала оповестиха, че актьорът ще бъде „ специфичен посетител “ и ще пее пред Кремъл на 4 и 5 септември. Дали там ще бъде допускана единствено аудитория 18+ още не е ясно. 

Освен музикант, Линдеман е автором на стихосбирките „ Нож “ (Messer) и „ В тихата нощ “ (In stillen Nächten). Той е играл в осем кино лентата и е взел участие в основаването на саундтрака към кино лентата на Тимур Бекмамбетов „ Девятаев “ с кавър на руската ария „ Любимый город “. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР