На 30 април, преди предстоящото посещение на китайския председател Си

...
На 30 април, преди предстоящото посещение на китайския председател Си
Коментари Харесай

КМГ стартира програмата „Конкурс между китайски и френски готвачи“

На 30 април, преди идното посещаване на китайския ръководител Си Дзинпин във Франция, Китайската медийна група и Китайското посолство в Франция, проведоха взаимна стратегия за китайската и френската кухня „ Конкурс сред китайски и френски готвачи “. Заместник-ръководителят на Отдела за гласност на Централен комитет на ККП и шеф на КМГ Шън Хайсюн произнесе тирада на церемонията по откриването на програмата.

Шън Хайсюн съобщи, че през последните години, под управлението на двамата държавни глави, културният продан сред двете страни непрестанно се задълбочава. КМГ и разнообразни експерти във Франция са провели дейно съдействие, което непрестанно уголемява пространство на културния продан сред Китай и Франция.



Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед23555„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед21726Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед28170Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед16987Доц. Валери Жаблянов: Левицата в Европа и в България би трябвало да се разгласи против растящата милитаризацияАлтернативен Поглед14312Доц. Валери Жаблянов: Управляващи и съпротива не са в положение да предложат друга държавна политикаАлтернативен Поглед131555Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед90922Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагера
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР