Полиция не позволи събарянето на бившия тютюнев склад на бул.

...
Полиция не позволи събарянето на бившия тютюнев склад на бул.
Коментари Харесай

Спряха с полиция бутането на склада до Сточна гара в Пловдив

Полиция не разреши събарянето на някогашния тютюнев склад на бул. " Христо Ботев " до Сточна гара, което беше планувано за през днешния ден сутринта.  Униформените отхвърлиха достъп до нея на притежателя й Пламен Моравенов. Това стана след вчерашното посещаване на министъра на културата Велислав Минеков във връзка бутането на различен някогашен склад на същия бул..

" Тази постройка не е монумент на културата и ние разполагаме с всички нужни документи, с цел да я съборим. Смятахме да премахнем единствено рисковата й част, а не цялата. Като пловдивчани не считаме да се конфронтираме с органите на реда и се оттеглихме ", съобщи той. Той добави, че в този момент още веднъж ще бъде тествана цялата документи. Според него министър Минеков е бил подводен от локални хора, които търсят известност.

" Надеждата ми е, до момента в който се преглеждат документите да не се стигне до случай, с потърпевши ", сподели още Пламен Моравенов. Той добави, че до този миг е изразходвал 150 000 лв. за трите си несполучливи опити за побутване на някогашния склад. Полицията не разреши и бутането на други някогашни хранилища.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР