Полиция и жандармерия ще помагат за опазване на селскостопанската реколта

...
Полиция и жандармерия ще помагат за опазване на селскостопанската реколта
Коментари Харесай

Полиция и жандармерия пазят реколтата в Кърджалийско

Полиция и жандармерия ще оказват помощ за запазване на селскостопанската годишна продукция от незаконни похищения в Кърджалийско, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи. Ще има засилено наличие в регионите, където всеобщо се отглежда селскостопанска продукция. Планирани са ежедневни обходи в дейния сезон за производителите и засилен надзор на пунктовете, където ще се прави изкупуването на продукцията. Набелязани са и взаимни ограничения за продан на информация с частните охранителни компании, звената за самоохрана, кметовете на обитаеми места.

Предвидени са срещи с ръководители на аграрни кооперации и представители на локалната власт за надеждна защита на складовите бази за запазване на селскостопанска продукция. Полските пазачи ще получат специфични указания за съгласуване на дейностите с полицията.
    
При прибиране на реколтата и превозването са планувани профилирани полицейски интервенции, които да лимитират рисковете от пътнотранспортни катастрофи и произшествия с неукрепени товари. Такива интервенции ще се организират и за пресичането на обири на животни и продукция.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР