Полицейски служители задържаха в Москва Любов Собол, главен сътрудник на

...
Полицейски служители задържаха в Москва Любов Собол, главен сътрудник на
Коментари Харесай

В Москва задържаха Любов Собол - главният сътрудник на Навални

Полицейски чиновници задържаха в Москва Любов Собол, основен помощник на и правист на ФБК (призната в Русия като неправителствена организация-чуждестранен агент). За това ТАСС бе осведомен от нейния юрист Владимир Воронин, съобщи БГНЕС.
" Собол се намираше в такси. В непосредственост до метростанция " Автозаводская " полицията спря колата, като съобщи, че работи в границите на проекта " Прихващане ". След това задържа Собол и я води. Причината за задържането към този момент не е известна ", сподели бранителят.
 Според лекаря на Навални критикът на Кремъл би трябвало да е в реанимация Според лекаря на Навални критикът на Кремъл би трябвало да е в реанимация
Кардиологът и терапевт Ярослав Ашихмин, който следи здравето на Алексей Навални от 2013 година, даде изявление за Дойче веле, очаквайки с...
Миналата седмица Собол беше наказана на година условно за нелегално влизане в непознат апартамент. Тя е упрекната също в нарушение на санитарните стандарти по време на забранен митинг на 23 януари в Москва.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР