Полицейска акция в пика на трафика от гастербайтери към Западна

...
Полицейска акция в пика на трафика от гастербайтери към Западна
Коментари Харесай

Полицейска акция в пика на трафика от гастербайтери до турската граница

Полицейска акция в пика на трафика от гастербайтери към Западна Европа през България.

Полицията ревизира на границата за винетки, а чакането на пункта " Капитан Андреево " за влизане в България продължава часове, оповестяват БНР и Нова телевизия.

Телевизията прецизира, че акцията на полицията се организира до последната бензиностанция по пътя към Турция, с цел да може, в случай че бъде открит водач без винетка, той да си купи преди да продължи пътя си. Според БНР акцията на Пътна полиция е на автомагистрала " Марица ", покрай границата.

Установени са десетки нарушавания. Само едно от тях обаче е обвързвано с винетка, че стикерът не е бил залепен за стъклото. Шофьорът се размина единствено с фиш.

Преминаването през граничния пункт " Капитан Андреево " е затруднено, където през миналото денонощие са минали близо 8 хиляди автомобила от Турция. Пунктът работи с цялостен потенциал. На турския пункт " Капъкуле " има скупчване на транспортни средства и за влизане на наша територия се изчаква към осем часа.

Движението е натоварено за влизащи от Турция коли. Има скупчвания и колони от транспортни средства на турския пункт " Капъкуле " поради гастербайтерите, които се прибират към Западна Европа.

Подобна беше обстановката и през вчерашния ден. Очаква се в понеделник трафикът да се облекчи. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР