Полицайката Симона Радева, която привлече вниманието покрай катастрофата с двете

...
Полицайката Симона Радева, която привлече вниманието покрай катастрофата с двете
Коментари Харесай

Ето го гаджето на полицайката Симона!

Полицайката Симона Радева, която притегли вниманието около злополуката с двете починали девойки в столицата, е гадже със собствен сътрудник, еднообразен, написа „ България Днес “.

Татуираната служителка на реда от три години има връзка с служителя на реда М.Я.,   излиза наяве от негови изявления във Facebook. Към днешна дата и той като възлюбената си е изтрил профила си в обществените мрежи.

" Три години дружно с моето всичко! Един доста безценен, огромен и заслужен човек, ръка за ръка в положително и неприятно! Благодаря ти за всичко, което не преставаш да правиш за мен. Обичам те!!! ",  пише при започване на предишния месец М.Я.,  за да означи годишнината от началото на  отношенията  си със Симона.

След ужасяващата злополука с джипа на Георги Семерджиев М.Я. също е подложен на словесни офанзиви от консуматори и евентуално това го е предиздвикало да скрие профила си, само че преди този момент обилно е споделял фотоси с половинката си.  От тях става очевидно, че двамата обичат да пътуват, като имат фрагменти от почивки на родното Черноморие и в зимните ни курорти.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР