Полицаите и надзирателите излизат на протест на 5 юли, съобщиФокус.

...
Полицаите и надзирателите излизат на протест на 5 юли, съобщиФокус.
Коментари Харесай

Полицаи и надзиратели излизат на протест на 5 юли

Полицаите и надзирателите излизат на митинг на 5 юли, съобщи„ Фокус ”. Протестните дейности съответстват с празника на Министерство на вътрешните работи.

„ Дадохме късмет повече от година и половина на държавните мъже в разговор да се вземе вярното решение. Тъй като такова решение не се взима, взехме решение с тези протестни действия, които ще стартират от петък, да дадем подтик на диалозите “, разгласи ръководителят на синдиката на Министерство на вътрешните работи Валентин Попов.

" Като първа стъпка за установяване на минимума за в допълнение заплащане за нощен труд, бихме приели за добър жест от левче нагоре ", сподели той и обърна внимание, че България е единствената страна на Балканите, която няма групов трудов контракт. " Ние като организация нямаме право да се причисляваме към огромни синдикални федерации “, посочи Валентин Попов.

Протестът се провежда от Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи, Синдиката на чиновниците в пандизите, дружно с КТ „ Подкрепа “ под надпис „ За почтени условия и възнаграждение на нощния труд “. Протестът ще стартира в 14.00 часа пред Министерски съвет.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР