Политологът Георги Харизанов коментира пред izbori.bg удря ли рамо на

...
Политологът Георги Харизанов коментира пред izbori.bg удря ли рамо на
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Със свикването на КСНС Румен Радев използва момента за нагнетяване на допълнително напрежение

Политологът Георги Харизанов разяснява пред izbori.bg удря ли рамо на Българска социалистическа партия и намесва ли се в предизборната акция президентът Румен Радев със свикването на съвещание на Консултативния съвет за национална сигурност на тематика "Резултати от противодействието на корупцията по високите етажи на властта. Необходимост от ограничения ". Припомняме, че КСНС се привиква след една година спиране.

Заявките на Радев за битка с корупцията по високите етажи на властта бяха отпреди три години. Сега се сеща, че тази тематика още веднъж му е значима. Очевидно е, че се влиза в някакъв хор е се употребява моментът за нагнетяване на в допълнение напрежение, сподели Харизанов.

От друга страна въпреки всичко президентът се е наел да свърши нещо, въпреки то да е в унисон с говоренето и с дейностите на партията, която го избра, добави той.

Президентът може да бъде доста по-активен и да намерения деликатно и по други тематики, които не са по-малко значими от тази. Фокусирането върху тематиката с корупцията демонстрира синхронизиране със социалистическата партия. Каквото и да се изговори на този КСНС, постоянно ще е в сянката на предизборната акция. Темата е значима, само че моментът не е най – удачният, съобщи политологът.

Харизанов сподели още, че чака още доста гейтове по отношение на предизборната акция и подсети, че постоянно е най – елементарно да се нападат ръководещите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР