Политологът доц. Татяна Буруджиева призна, че срещу нея се води

...
Политологът доц. Татяна Буруджиева призна, че срещу нея се води
Коментари Харесай

Доц. Татяна Буруджиева: Корнелия Нинова ме съди, запорирани са ми сметките

Политологът доцент Татяна Буруджиева призна, че против нея се води гражданско дело от ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за във връзка нейно изявление. Това съобщи самата тя в предаването „ Денят онлайн “ по Нова нюз.

„ Запорирани са ми сметките. Заради това дело не получавам заплата “, разкри Буруджиева.

„ Благодарение на приятелите, които имам и които ми обезпечават правна отбрана “, показа в ефира тя.

„ Вероятно мотивът е нещо, което вижда госпожа Нинова в качествата си на жител “, изясни политологът.

Дела против медии не са необичайност, само че казусът, в който политик съди политически анализатор за мнението му, е невиждан.

Относно поръчката на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на за втори мандат, доцент Буруджиева съобщи: „ Той би трябвало да бъде повдигнат от по-голяма платформа, вместо от една политическа партия. От друга страна не знам коя партия може да подреди на своите симпатизанти да гласоподават за една кандидатура “.

Във връзка с новите обединения, оформящи се преди изборите, политологът съобщи: „ В политиката няма безконечни врагове и безконечни връзки “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР