Политиците в Скопие имат шанс да се поправят, смята вицепремиерът

...
Политиците в Скопие имат шанс да се поправят, смята вицепремиерът
Коментари Харесай

Каракачанов: В Скопие имат шанс да се поправят

Политиците в Скопие имат късмет да се поправят, счита вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов.

Лидерите на страните от Европейския съюз не съумяха да се договорят за започване на договаряния за присъединение на Северна Македония и Албания към Общността.

„ Тъй като сме на боен празник, представете си, че чуха от Брюксел командата: „ Свободно, поправи се “. Обаче, като ги виждам, не са разбрали защо става дума “, разяснява той след днешното си присъединяване в церемонията по отбелязването на професионалния празник на силите за специфични интервенции.

Каракачанов даде образец взаимната Историческа комисия сред двете страна, която за последно заседаваше в югозападната ни съседка, само че се прибра у нас без никакъв резултат. Според него македонските членове на комисията напълно съзнателно „ тупат топката “ и „ шикалкавят “ процеса. „ Така няма да стане! Ако не са го разбрали, толкоз по-лошо “, безапелационен е вицепремиерът.

На въпрос има ли страната ни потребен ход в тази обстановка, Каракачанов отговори: „ Как да няма потребен ход? Ние потребния ход го направихме с решението на Министерски съвет. Поставихме доста ясни условия, които пожелаваме да бъдат спазени и сме определили периоди “.

„ Не единствено България е решила, че нещата не вървят по този начин, както би трябвало в Скопие и Франция наложи своята позиция “, добави той.

Каракачанов отговори и на рецензиите към него поради междинния пръст, който сподели по време на телевизионно изявление, разяснявайки проблема „ Полфрийман “. „ Аз демонстрирах какво е направил австралиецът като жест към цялото българско общество. Или не съм прав? При състояние, че има мнение на заместник-директорът на пандиза, че пандизчията на заслужава предварително освобождение, съдът се преценява не с експертизата на държавната институция, а с мнението на една „ правозащитна “ организация “, счита той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР