Политиците предлагат на гражданите свръх доза конфронтация по всички въпроси

...
Политиците предлагат на гражданите свръх доза конфронтация по всички въпроси
Коментари Харесай

Ето какво мъчи ГЕРБ! Топ социолог го посочи

Политиците оферират на жителите свръх доза борба по всички въпроси и едни хомеопатични дози единодушие по нещо малко. Шансовете за лъчение на кабинет са доста дребни. Това съобщи Боряна Димитрова от " Алфа рисърч " пред Българска национална телевизия.

Според Димитрова влизането от скандал в скандал в подтекста на политическия живот у нас основава комплициране в обществото, разграничаване и злост. Според специалиста точно това е повода доста хора да се усещат отблъснати от политиката, гласуването и доверието, че Народното събрание е кадърен да отговори на упованията на обществото.
-->
Димитрова счита, че сега се следи радикализиране на гласоподавателите на всяка една от политическите сили. По нейни думи налагането на правила по силов метод в последния миг не би довело до нищо положително.

Основният проблем, който стои пред първата политическа мощ ГЕРБ-СДС, съгласно Димитрова, е изолацията, в която политическата група е била сложена.

" Дори ГЕРБ да е първа политическа мощ, няма задоволително сътрудници, с които да образува държавно управление. Очевидно е, че Борисов има две цели първо - да изведе ГЕРБ от изолираност и второ - да не бъде ГЕРБ пакетирана като партия на статуквото, а като партия, която има законна поддръжка от по-широка публика ", акцентира Димитрова.

Хартиената коалиция съгласно Боряна Димитрова ще генерира огромно публично неодобрение. Това съгласно нея не може да бъде нито постоянното, нито мечтаното ръководство.

" В този къс парламент всички обединения са с отрицателно име. Коалиция става " мръсна " дума ", означи още тя.

Според Димитрова невъзможността да се сформира кабинет става причина служебните държавни управления и президентът усилват своята власт и тежест. По нейни думи е заблуда на народните представители да упражняват ефикасен надзор върху служебните държавни управления.

" По отношение на проучване на настройките ние сме като фотография на преминаващ трен. Докато отбележим и записваме едни настройки, тя обстановката към този момент се е сменила. Трудно предизвикателство е и за нас ", твърди откривателят на публичните настройки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР