Политиците, които имат отговорност и представляват своите избиратели, ще постигнат

...
Политиците, които имат отговорност и представляват своите избиратели, ще постигнат
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Отговорните политици ще съставят правителство

Политиците, които имат отговорност и съставляват своите гласоподаватели, ще реализиран политически консенсус, с цел да се сформира държавно управление. Това сподели някогашният вътрешен министър Цветан Цветанов за обзорното предаване „ Това е България “ на Радио „ Фокус “. По думите му при тази тежка политическа борба всяка тематика, сходна на потреблението на подправени тълкования за политическа приложимост, би била в услуга на тези, които нямат нито правни причини, нито политически решения и по тази причина очернят политическия конкурент и отклоняват вниманието на обществото от настоящите въпроси. Той напомни, че когато е поел поста на министър на вътрешните работи, е имало към 17 отвличания без никакви разкрития и акцентира, че професионализмът, а не политическите квалификации и непремерени изявления са дали опция системата да работи дейно и доверието в нея да бъде най-голямо през годините на демокрацията.

„ И аз бих желал да помоля всички тези министри от служебния кабинет и всички бъдещи министри, дано да си взимат положителните практики, да си вършат заключения, да не позволяват недостатъци и да чертаят небосвод на страната за по-доброто бъдеще на хората, обвързвано с приходите и в същото време с намаляването на корупционния напън. Нека да ги върнем в границите и размерите, които бяха в интервала, когато беше първият управнически мандат на Борисов, в който аз бях и вицепремиер и министър на вътрешните работи “, моли водачът на „ Републиканци за България “.

Според Цветанов в обстановката, в която се намира страната, е наложително да се направи държавно управление, тъй като е нужна актуализацията на бюджета.
По думите му Демократична България ще се придържат към правосъдната промяна, а сега дребният и междинният бизнес изнемогват. Предстои ни тежка зима, цената на електрическата енергия ще върви нагоре и това ще е непостижимо за някои, сподели още Цветанов, като добави, че сега страната ни има опция да върви напред, в случай че бъде утвърден Плана за възобновяване и резистентност от който страната ще получи действителен финансов запас за поддръжка за стопанската система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР