Изключително важно е да се разбере какво се случва тези

...
Изключително важно е да се разбере какво се случва тези
Коментари Харесай

Елисавета Белобрадова: БСП ни вкара в изключително неприятна ситуация с обяснението, че се “грижи за пенсионерите”

" Изключително значимо е да се разбере какво се случва тези дни, по тази причина, апелирам, прочетете го, с цел да няма страсти

Българска социалистическа партия гласоподаваха три разнообразни и самоизключващи се оферти за нарастване размера на пенсиите.

Първото беше трайно индексиране на пенсиите с 1.35, което ще важи и отсега нататък, без значение от обстотелствата и рецесията. Увеличението щеше да донесе близо 68 лв. приблизително на пенсионер. Предложението беше на служебното държавно управление. Освен него беше решено да се вдигне прага на минималната пенсия на 370 лв..

Второто беше на ГЕРБ-СДС за еднократна ежемесечна помощ по 100 лв. за пенсионери до края на годината, вместо индексиране.

Третото беше еднократна ежемесечна помощ по 120 лв. за пенсионерите до края на годината на Движение за права и свободи, вместо индексиране.

Това са взаимоизключващи се оферти ".

Това написа през вчерашния ден във своя Фейсбук обява националният представител от " Демократична България " Елисавета Белобрадова.

" Българска социалистическа партия гласоподава “за” и за трите.

По този метод, Българска социалистическа партия ни вкара в извънредно неприятна обстановка с обяснението, че се “грижи за пенсионерите”.

За да се излезе от обстановката, се постанова, напълно естествено, ново съвещание на бюджетна комисия и “ново” гласоподаване от Народното събрание.

Затова и съвещанието през днешния ден беше прекъснато. За да си свърши работата комисията ", написа още Белобрадова.

" Днес за пръв път гласувах “против” камерите на Българска национална телевизия да са включени по време на съвещанието. Беше мое персонално решение, за което нося персонална отговорност.

Защото, в случай че ще има директно предаване на Българска национална телевизия, дано има и на бюджетна комисия, с цел да се види по какъв начин една партия гласоподава едно на комисия и друго в Народното събрание, а не да употребяваме малкия екран за агитация.

Има неотклонни правила. Има обещания и твърди основи, на които се гради смислената политика.

Има я и позицията на Българска социалистическа партия ", безапелационна е тя.



Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР