Разбира се, че трябва да има актуализация на бюджета. Това

...
Разбира се, че трябва да има актуализация на бюджета. Това
Коментари Харесай

Мартин Димитров: ГЕРБ вкарват парламента в трудно положение и после казват - вижте сега какво стана!

" Разбира се, че би трябвало да има актуализация на бюджета ".

Това съобщи в " Денят стартира " по Българска национална телевизия националният представител от " Демократична България " Мартин Димитров, който е още и член на Комисията по бюджет и финанси.

" Позицията на " Демократична България " е, че би трябвало да бъдем виновни - би трябвало да има ограничения за пенсионерите, за бизнеса, за Covid рецесията и така нататък ", безапелационен е Димитров.

Според него, от ГЕРБ вкарват Народното събрание в мъчно състояние и след това споделят - вижте в този момент какво стана!

" Решението е преизчисляването на пенсиите да стане от 25 декември и това е смисленото нещо - устойчиво увеличение на приходите, а не подаяния ", изясни депутатът от " Демократична България ".

" Просто няма пари преизчисляването на пенсиите да се случи преди 25 декември ", добави той.

" Тези 120 лева добавка за 3 месеца разбрахте ли какъв брой костват? 750 милиона. Преизчисляването на пенсиите до края на година коства 500 милиона. Общо става към 1 милиард и 300 милиона, това значи, че двете ограничения би трябвало да се разминат във времето ", изясни Димитров.

" От " Демократична България " обаче споделяме, че не можем да оставим и бизнеса в потребност. Трябва да се помогне балансиране - на стопанската система, на бизнеса, който е в тежко положение, на пенсионерите и на здравната система ", добави Мартин Димитров.

Мартин Димитров разкритикува парламентарната група на ГЕРБ-СДС и от парламентарната естрада, като уточни, че изпадат в дамагогия.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР