Политикът и световноизвестен скулптор Вежди Рашидов коментира пред Ретро“ новината,

...
Политикът и световноизвестен скулптор Вежди Рашидов коментира пред Ретро“ новината,
Коментари Харесай

Вежди Рашидов призова Трифонов да напусне България

Политикът и знаменит ваятел Вежди Рашидов разяснява пред " Ретро “ новината, че партията на Слави Трифонов е на второ място след ГЕРБ и влиза в Народното събрание. Стана ясно още, че " ИТН “ е желаната партия измежду българите в чужбина.

Рашидов бе измежду политиците през годините, които бяха иронизирани в скечове в " Шоуто на Слави “. Творецът нееднократно е признавал, че таман Трифонов е прокудил от България децата и внучките му, които години наред бяха погнусени и травмирани от грубите смешки на шоумените.

Аз няма да напущам страната си, по-добре Трифонов, който толкоз разчита на българите в чужбина, да я напусне. Но аз неведнъж съм казвал, че страната не е поле за смешки. Хора без никакъв опит, за които негативизмът е метод на живот, хора, които само са оплювали политиците, подигравали са политиците, унижавали са ги, през днешния ден те ще стават политици! Но дружно с това доста мемоари от прехода ще се появят в битността им към този момент на политици, сподели Рашидов.

Сигурен съм, че те ще научат за себе си и за живота си доста повече, в сравнение с им се желае. От масите на Илия Павлов от началото на прехода през демократичните мутри до някои днешни олигарси – обслужването по празници към момента се помни от доста хора. Именно по тази причина, когато приказваме за парламент и политика, би трябвало добре да се огледаме в огледалото на предишното, с цел да бъдем носители на оптималната хигиена. Политиката не е толкоз лесна работа. Парламентът е отговорно място, значимо за ориста на доста хора. Лесно е да си съпротива и да плюеш. Много хора станаха известни с плюенето си, с нищо друго, съобщи Рашидов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР