Политическите сили трябва да се научат да работят в комбинация

...
Политическите сили трябва да се научат да работят в комбинация
Коментари Харесай

Хаджигенов: Парламентът да работи поне година

Политическите сили би трябвало да се научат да работят в композиция с другите, както и в сложни условия. Това съобщи в " Денят стартира " на Българска национална телевизия Николай Хаджигенов от " Изправи се! Мутри вън! ".

По думите му като най-малка мощ в Народното събрание са дали самодейността за започване на неофициални политически диалози с всички опозиционни партии. Не са говорили към момента с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

Хаджигенов сподели, че е реалистично държавно управление на малцинството да може да работи към провеждането на избрани политики - смяна в Изборния кодекс, анулация на дискриминационни и противоконституционни правила, правосъдна промяна.Според Хаджигенов единодушието по тези тематики е съвсем 100% при извършените диалози.

Имам възприятието, че всички политически сили живеят с химерата на следващия ден да се трансфорат в държавното управление на Иван Костов – да имат цялостно болшинство ", сподели Хаджигенов във връзка вчерашните съвещания при президента преди започването на процедурата по връчване на мандатите.

" Това няма да стане. Политическите сили би трябвало да свикнат да работят в сложни условия ", добави юристът. " Имаме жив парламент, не писалищен щемпел на Борисов. Жив е, бори се, желае нещо да промени. Според мен е нужно този парламент да действа най-малко година, с цел да промени някои неща ", сподели Хаджигенов.Той не счита, че министър председателят Бойко Борисов ще се яви в сряда в Народното събрание. " Броят на оперираните менискуси на Борисов е еднакъв на броя на убитите му дядовци. Ние не сме имали илюзии, че той ще пристигна в Народното събрание.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР