Политическите поддръжници на Алексей Навални потвърдиха смъртта му, като казаха,

...
Политическите поддръжници на Алексей Навални потвърдиха смъртта му, като казаха,
Коментари Харесай

Майката и близките на Навални потвърдиха смъртта на руския опозиционер

Политическите поддръжници на Алексей Навални потвърдиха гибелта му, като споделиха, че майка му е получила публично уведомление за това.

Кира Ярмиш, говорителката на Навални, разгласи, че следователи са трансферирали тялото на Навални от наказателна колония в Арктика в близкия град Салехард, където то се изследва.

Всичко за гибелта и последвалите реакции четете в този онлайн репортаж

„ Настояваме тялото на Алексей Навални да бъде освободено неотложно и върнато на фамилията му “, сподели Ярмиш в изказването си. Тя добави, че Людмила Навалная майката на Алексей Навални е пристигнала в наказателната колония в Харп.

Наложило се е да чакат два часа преди да им бъде обявено, че тялото на Навални към този момент не е там, а е трансферирано в Салехард.

Алексей Навални е умрял в пандиза, а преди половин година ръководителят на „ Вагнер “ Евгений Пригожин почина в самолетна злополука

Според администрацията на пандиза Навални е изпаднал в безсъзнание и е умрял след разходка в наказателната колония, където е бил изместен в края на декември.

В изказването си за гибелта му съветските затворнически управляващи споделиха, че аргументите за гибелта „ се дефинират “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР