Голяма спасителна операция се проведе на летището във Франкфурт, след

...
Голяма спасителна операция се проведе на летището във Франкфурт, след
Коментари Харесай

Спешни екипи посрещат полет, 70 пътници на борда му са с гадене и повръщане

Голяма " избавителна интервенция " се организира на летището във Франкфурт, откакто десетки пасажери на самолетна компания „ Кондор “ се оплакали от гадене и повръщане по време на полет.

Самолетът пътувал от африканската страна Мавриций до Германия. Инцидентът се е случил в четвъртък, машината е кацнала в 17:33 часа локално време.

70 от 290-те пасажери на борда съобщили, че ненадейно усетили признаци на гадене и повръщане, оповестяват немските медии.

Бързо била направена организация при кацането си във Франкфурт машината да бъде посрещната от екипи на Спешна помощ. Било поискано подпомагане и от Хесен.

Говорителка на самолетна компания „ Кондор “ удостоверява случая и показва, че екипажът не е бил обиден. По време на полета положението на пасажерите е било тествано и е открито, че пътуването може да продължи.

Снимка: iStock

Самолетът е кацнал безвредно във Франкфурт, където медицинските експерти са били разполагаем да се погрижат за засегнатите хора. На място са пристигнали 15 коли на Спешна помощ.

„ Кондор “ към този момент е почнала следствие по случая, с цел да откри повода за неразположението на пасажерите и да предприеме възможни ограничения.

Авиокомпанията работи в тясно съдействие с всички виновни сътрудници и управляващи. В момента към момента аргументите са неустановени.

„ Като цяло не участваме в спекулации по отношение на повода - да вземем за пример за обособени менюта на борда, които са били приготвени в Мавриций “, показва горовителката им.

През последните дни бурите водят до закъснения на полетите на летището във Франкфурт. Светкавици в радиус от 10 километра към летището са довели и до краткотрайно прекъсване на обработката на данни. Според представител на летищния оператор " Фрапорт " се е наложило полетните интервенции да бъдат прекратени за време сред 90 минути и 2 часа.

Около 100 полета са анулирани в четвъртък. Заради бурята провинция Хесен е издала изключителни позволения за политане и кацане.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР