Политическите формации излъчват посланието, че отиваме на избори, това каза

...
Политическите формации излъчват посланието, че отиваме на избори, това каза
Коментари Харесай

Евелина Славкова: Ако Радев връчи мандата на Янев, с това би легитимирал "Български възход" като президентска партия

Политическите обединения излъчват посланието, че отиваме на избори, това сподели социологът от " Тренд " Евелина Славкова в предаването " Офанзива " по NOVA NEWS. Никой не може да осъществя мандат, бе безапелационна тя. " Не ме болести този позитивизъм, че ще се образува кабинет в границите на 48-то Народно заседание. Колкото повече президентът им дава опция да намерят пресечни точки, толкоз повече партиите се разделичават ", сподели социологът.
 
Тя счита, че партиите приказват предизборно на своя електорат и не търсят баланс, с цел да се сформира държавно управление. Славкова е на мнение, че измененията в изборното законодателство в границите на този парламент слагат проблема за доверието на обществото в провеждането на изборите.
 
" Посланията резонират доста мощно в обществото. Ще пристигна миг, в който толкоз малко хора ще са дали своят вот, че решението на което и да е държавно управление ще бъде сложено под въпрос ", сподели тя. Кабинет на малцинството е неосъществим, той би трябвало да бъде гласуван, съобщи социологът.
 
Според нея, в случай че президентът даде трети мандат на " Демократична България ", това ще наподобява като поддръжка за техните рецензии, за неговите дейности и позиции за Украйна. " Да се даде мандатът на " Български напредък " е несериозно ", сподели тя. По нейни думи съществува и отдалеченост сред Румен Радев и Стефан Янев. Ако Радев връчи мандата на Янев, с това би легитимирал " Български напредък " като президентска партия.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР