Политическата кариера на бившата журналистка Елена Йончева потръгна, но от

...
Политическата кариера на бившата журналистка Елена Йончева потръгна, но от
Коментари Харесай

Мъжът на Елена Йончева заживя с много младо гадже

Политическата кариера на някогашната журналистка Елена Йончева потръгна, само че от една година персоналният ѝ живот търпи сериозна рецесия. Тя публично се раздели с бащата на сина си – проектант Пламен Тодоров, поради невярност от негова страна. С днешна дата прелюбодеецът живее с новата си любимка Виктория, която е едвам на 27 години, написа клюкарският вестник " Уикенд ".

Запознати настояват, че при започване на лятото Елена изгонила Пламен с величествен скандал. Тогава доброжелатели я осведомили, че мъжът ѝ е прекосявал границите на благоприличието, появявайки се на обществени места с любовницата си. С това чашата на търпението ѝ преляла – ядосана, Йончева му събрала багажа в няколко сака и ги изхвърлила през терасата на дома им. Евродепутатката и някогашна журналистка от дълго време подозирала, че Пламен има друга жена, само че предпочитала да си затваря очите и да се концентрира върху политическата си кариера. Скоро обаче ситуацията излязло отвън надзор и намесата ѝ била наложителна.

Архитектът вдлъбнат до уши по любовницата си и без никакъв срам я представял пред другари и родственици. Двамата са сътрудници и ежедневната работа по разнообразни планове ги сближила, само че връзките им минали границата на строгото професионално другарство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР