Политическа кариера ще гони щерката на Борислав Михайлов - Елинор.

...
Политическа кариера ще гони щерката на Борислав Михайлов - Елинор.
Коментари Харесай

Щерката на Боби Михайлов гони политическа кариера

Политическа кариера ще гони щерката на Борислав Михайлов - Елинор. 22-годишната хубавица е споделила пред свои другари, че има намерение да се завърне у нас и да се развие в региона, която учи.

В момента Елинор е трета година студентка в влиятелния Североизточен университет в Бостън. Дъщерята на Боби и именитата гимнастичка Мария Петрова следва политически науки и интернационалните връзки.

Ели се чува съвсем всекидневно с родителите си и поддържа положителни връзки с тях. Щерката на Боби следи и политическата обстановка у нас. Партиите на смяната, които се чака да основат и поведат новото държавно управление, залагат на младежи с реномирано обучение зад граница. Затова и Михайлова е обнадеждена, че може да се осъществя в родината. Шефът на футболния съюз е изключително горделив със своята дъщеря и не крие, че желае да я види в България.
свързани новини7898преди 11 часа
Този месец Елинор отпразнува рождения си ден, само че оттатък океана. Майка й Мария я поздрави и сподели фотография с порасналата си към този момент щерка й баща й. Кадърът е от посещение на родителите й в Америка. Мама Мария е с каубойска сламена шапка, а баща Боби очевидно грее до щерка си. Двамата към момента чакат хубавицата да им докара шурей, написа столичен всекидневник.

Като по-малка Елинор бе тласкана към спорта, само че по този начин и не потегли по пътя на майка си и татко си. Михайлова беше считана за огромна тенис вяра и даже участваше в държавните шампионати. В последна сметка самата тя се отхвърли от тренировките и избра да замине да учи политология зад граница. Преди това младата девойка живя известно време и в Барселона. Елинор не крие, че обожава да пътува в разнообразни страни, само че мечтае да се осъществя в България.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР