Кийр Стармър обяви, че страната е готова за промяна, тъй

...
Кийр Стармър обяви, че страната е готова за промяна, тъй
Коментари Харесай

6 ключови резултата от местните избори, които показват, че Кийр Стармър е на път за победа №10

Кийр Стармър разгласи, че страната е подготвена за смяна, защото торите претърпяха пагубни резултати на локалните избори.

Лидерът на лейбъристите сподели, че гласоподавателите викат за общи избори, до момента в който той вдигаше тост за победи, които го насочиха към номер 10.

Риши Сунак беше потиснат в личния си двор, когато лейбъристите взеха кметството на Йорк и Северен Йоркшир. Партията завоюва доста на междинните избори в южния Блекпул, като в същото време сграбчи препоръки в региони, които са основни парламентарни бойни полета, в това число Нанитън, Хартълпул, Милтън Кейнс, Редич, Търок и Хиндбърн.

Но господин Сунак наподобява е избягал нов подтик за отстраняването му, откакто Тори Бен Хучен се вкопчи като кмет на Tees Valley. Анди Стрийт също може да успее да избегне провалянето в конкуренцията за кмет на Уест Мидландс в събота.

На протест в петък сутринта господин Стармър сподели, че посланието на гласоподавателите към господин Сунак е „ направете път “, добавяйки: „ Ние желаеме тези общи избори...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР