Покрусеното семейство на 87-годишен мъж, намушкан до смърт от кариерен

...
Покрусеното семейство на 87-годишен мъж, намушкан до смърт от кариерен
Коментари Харесай

Убиецът, който намушка пенсионер в неговия скутер, „трябва да бъде съден за убийство“, казва семейството

Покрусеното семейство на 87-годишен мъж, намушкан до гибел от кариерен нарушител, споделя, че килърът е трябвало да бъде съден за ликвидиране.

Лий Байър атакува Томи О'Халоран пет дни откакто беше освободен от пандиза. Той беше упрекнат в ликвидиране, само че в понеделник прокуратурата одобри признанието на 45-годишния за отговорен в непредумишлено ликвидиране, защото страдаше от шизофрения.

Дъщерята на Томи, Жана, на 64 години, сподели: „ Знаехме, че той е имал предходна присъда за обир, само че не знаехме, че преди малко беше излязъл от пандиза, когато умъртви татко ми. Семейството би предпочело той да има правосъден развой за ликвидиране, с цел да можем да забележим правдивост и да оставим естествените хора да решат дали е отговорен или не. “

Томи беше открит на своя скутер с голям брой прободни рани на 16 август 2022 година Байър беше забелязан на CCTV да се насочва към кулоар в Грийнфорд, Западен Лондон, по същото време като Томи. По-късно той беше забелязан да държи оцапан с кръв нож.

Джулиъс Капон, началник...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР