Покойната холивудска актриса Натали Ууд е била сексуално насилвана като

...
Покойната холивудска актриса Натали Ууд е била сексуално насилвана като
Коментари Харесай

Твърдение за сексуално насилие преследва Кърк Дъглас и в гроба

Покойната холивудска актриса Натали Ууд е била полово насилвана като тийнейджърка от артиста Кърк Дъглас - това се твърди в нова книга.

Сестрата на Натали Ууд - Лана, насочи това обвиняване към починалата холивудска звезда в записките си " Little Sister ", които излизат от щемпел на 9 ноември, написа БГНЕС.
 СЗО с проект за деяние за попречване на полово принуждение СЗО с проект за деяние за попречване на полово принуждение
Световната здравна организация разгласи, че изготвя проект за попречване на половото принуждение и употреба след абсурда с нейни сл...

Според фрагменти от книгата, оповестена от Асошиейтед прес, Дъглас е протегнал ръка на Ууд през лятото на 1955 година Твърди се, че нападението е осъществено, до момента в който Ууд се снимала в " The Searchers ".

Лана Ууд написа, че срещата на холивудските звезди в известния хотел Chateau Marmont е била уредена от майка ѝ Мария Захаренко, която се надявала Кърк Дъглас да помогне на невръстната тогава Натали в кариерата ѝ. Дъглас, който по това време е при започване на 30-те към този момент е един от най-известните артисти в Холивуд, изключително след присъединяване си в " Спартак ".

" Изглежда, че мина доста време, преди Натали да се върне в колата и да ме разсъни, като затвори вратата с тропот ", написа Лана Ууд. И прибавя: " Тя изглеждаше извънредно. Беше доста разрошена и доста смутена и двете с мама започнаха обезпокоеното да си шушукат. Не можех да ги чуя или да схвана какво приказват. Явно се беше случило нещо неприятно на сестра ми, само че каквото и да беше явно бях прекомерно дребна, с цел да ми кажат ".

Лана Ууд, която по това време е на осем години, твърди, че сестра ѝ и майка им са се съгласили, че в случай че историята се разчуе, това ще съсипе бъдещата кариера на Натали. Тя написа, че сестра ѝ разказала какво се е случило чак след години, когато Натали ѝ споделила, че в жилището на Дъглас той я е наранил.
 Над 200 хиляди деца са били жертва на свещеници-педофили във Франция Над 200 хиляди деца са били жертва на свещеници-педофили във Франция
Стотици насилници, десетки хиляди жертви - във Франция бе оповестен отчет за за педофили в расо. Мащабите на закононарушението с потрес...

през февруари 2020 година на 103 години. Слуховете за това хипотетично полово нахлуване бяха толкоз публикувани, че след гибелта му името на Натали Ууд още веднъж се появи наред с неговото в Twitter. Синът му - артистът Майкъл Дъглас, в изказване, оповестено посредством неговия управител, сподели: " Нека и двамата почиват в мир ".

Натали Ууд умря при мистериозни условия през ноември 1981 година, откакто се удави по време на разходка с лодка до остров Санта Каталина в Калифорния.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР