Покъртителен разказ на блъсната майка с две деца. Благодаря на

...
Покъртителен разказ на блъсната майка с две деца. Благодаря на
Коментари Харесай

Покъртителен разказ на блъснатите майка и две деца

Покъртителен роман на блъсната майка с две деца. Благодаря на Господ, че ги държах, тъй като когато отскочих след удара, полетяха с мен, а не отидоха под колелата, съобщи Елена Саймън пред бТВ. Жената и двете й дъщери – близначки на 9 години, бяха пометени от кола на пешеходна пътека.

Жената е с комоцио. Инцидентът става в първия ден от лятната отмора на фамилията в Несебър.

Пешеходната пътека е извънредно натоварена. Младата дама е стигнала доникъде, когато автомобилът я блъска и тя отскача нагоре дружно с двете си 9-годишни близначки.

„ Бяхме тръгнали с двете ми дъщери в 10:15 часа за плажа. И в Чикаго, и тук, постоянно когато пресичаме улици им споделям, да се оглеждат и когато няма коли, да пресичат. Винаги вършим това на пешеходна пътека. Така и направихме във вторник – огледахме се. Колите отдясно стопираха и тръгнахме да пресичаме. В момента, в който бяхме на средата на пешеходната пътека, усетих заплашителен удар и повече не си припомням “, споделя Елена Саймън. 

„ Свестих се най-после на улицата. Хора ме плискаха с вода, а децата пищяха към мен и крещяха „ Мамо, добре ли си? Моля те, не умирай “, прибавя тя.

„ И двете девойки са ударени. Благодаря на Господ, че ги държах. В момента, в който колата ме удари, отскочих и съм ги дръпнала нагоре с мен. Иначе щяха да са под колелата “, споделя потърпевшата.

„ Плановете за хубава отмора и за всичко, което им разказвах за България рухнаха. Говорих им какъв брой е красиво и какви места имаме да посетим. Съжалявам за тях, че имат толкоз неприятно прекарване в България! Сега те не желаят да излязат на улицата, желаят да си тръгваме. Това е извънредно неприятно за мен. Не желая да оставят с подобен спомен за родината ми “, споделя тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР