Пожарникари от цялата страна се снимаха за календар с кауза

...
Пожарникари от цялата страна се снимаха за календар с кауза
Коментари Харесай

Наши пожарникари се снимаха за календар с кауза

Пожарникари от цялата страна се снимаха за календар с идея за 2024 година, заяви през днешния ден Владислав Николов, ръководител на съдружие " Аз Вярвам и Помагам " - организацията, главен мотор на благотворителните акции за събиране на капачки и стотинки.

Всяка от страниците на календара с идея е с професионално направена фотография, а мъжете държат професионални реквизити.

Календарът коства 20 лева, като цялата сума ще отива за идеите на сдружението, изясни Николов. Той напомни, че през тази година посредством благотворителните акции бе платен напълно оборудван мобилен пункт за кръводаряване " Аз Вярвам и Помагам ", който бе дарен на Районния център по трансфузионна хематология във Варна и към този момент работи на цялостни обороти. 

Средствата, събрани посредством календара с пожарникарите, ще бъдат ориентирани към закупуването на медицински инсталация и съоръжение на отделението по детска хирургия в МБАЛ „ Св. Анна " в крайморския град, която обслужва пациенти от цяла Североизточна България. Другата цел на сдружението е да обезпечи втора неонатална кола за спешна помощ за профилираната АГ болница във Варна.

Желаещите да се снабдят с календар могат да платят по банков път и ще го получат посредством пощальон. Варненци могат да си го обезпечат и на място, в постройката на дирекцията на противопожарната работа в града.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР