Погром в центъра на Велико Търново. Маскиран мъж потроши магазин

...
Погром в центъра на Велико Търново. Маскиран мъж потроши магазин
Коментари Харесай

Потрошилият магазин в Търново работил като строител в дома на собственика

Погром в центъра на Велико Търново. Маскиран мъж потроши магазин за облекла на основната улица в остарялата столица. Всичко се е случило пред очите на десетки поданици на града. Какви са аргументите?

„ Точно такова нещо не съм очаквал, че ще се случи. Това е човек, който от един месец заплашва мен, фамилията и чиновниците ми. Руши наша благосъстоятелност. Все обаче дребни неща - идва, споделя, прави нещо и си потегля. Полицаите не могат да го заловен на място”, описа притежателят на магазина Красимир Кънев пред Нова тв.

Той изясни, че причинителят е работил в дома му от към шест месеца като строител.

„ Всичко си вървеше обикновено. Една заран ми сподели, че повече няма да работи. Разплатихме се. Познавам го от към две години, не е имало напрежение. От онази заран, когато стана нещо и стартира да основава проблеми. Идваше по наши обекти и се държеше като шеф пред служащите ми”, добави Кънев.

Собственикът на магазина изясни, че погромът над магазина е траял към 10 минути. Той благодари на полицията за съдействието.

„ През времето, което работеше при нас, не сме видели прояви на яд или експанзия. Имах го за наследник и съм му помагал. Възхищавах му се, че е на 25 години и работи. Абсолютно всичко му е платено”, посочи Кънев.

Извършителят запалил и огън пред офис на Кънев в Горна Оряховица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР