Погребението на принц Филип през април беше събитието, на което

...
Погребението на принц Филип през април беше събитието, на което
Коментари Харесай

Далеч от помирение? Принц Хари и принц Уилям са „започнали да се карат“ на погребението на принц Филип

Погребението на принц Филип през април беше събитието, на което херцогът на Съсекс и херцогът на Кеймбридж се събраха за първи път от месеци , само че наподобява, че срещата посред им не е предходна добре.

В нова публикация за кралският историк и биограф Робърт Лейси, създател на биографията „ Битката на братята “, споделя за този миг , предават от.
 Разкрити секрети на кралското семейство от биографията „ Битката на братята “  Разкрити секрети на кралското семейство от биографията „ Битката на братята “  Разкрити секрети на кралското семейство от биографията „ Битката на братята “  Разкрити секрети на кралското семейство от биографията „ Битката на братята “
Въпреки възможнстта загубата на дядо им да сплоти Уилям и Хари, „ тези очаквания бяха разрушени в границите на минути след попадането на братята в замъка и отвън полезрението на камерите “, написа Лейси.

„ Те още веднъж започнаха да се карат “, разкрива биографът.

Лейси цитира и фамилен другар, който разказва какъв брой под напрежение е бил контактът сред Уилям и Хари на погребението .

„ И не щеш ли бяха там, хванати за гушите свирепо както постоянно “, споделя източник на Лейси. „ Яростта и гневът сред тези двамата са станали толкоз необикновено дълбоки. Бяха казани прекалено много груби и мъчителни неща. “

Според Лейси сред братята „ не е имало помиряване “ , до момента в който Хари е бил в Обединеното кралство за погребението на Филип, а техният спор „ не наподобява евентуално да завърши скоро “ .
 Погребението на принц Филип  Погребението на принц Филип  Погребението на принц Филип  Погребението на принц Филип
Двамата обаче ще имат още един мотив да се съберат и преразгледат връзките си. Принц Хари , който живее в Калифорния дружно със брачната половинка си Меган Маркъл и двете си деца, към този момент е дошъл във Англия, с цел да участва дружно с брат си на откриването на скулптура на майка им, принцеса Даяна , в Кенсингтън. Церемонията ще се състои на 1 юли , когато починалата кралска персона щеше да навърши 60.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР