Принцесата на Уелс все още се лекува от рак и

...
Принцесата на Уелс все още се лекува от рак и
Коментари Харесай

Най-сравнимите майчински изповеди на Кейт Мидълтън и разочароващата битка на принцеса Шарлот

Принцесата на Уелс към момента се лекува от рак и за момента ще остане надалеч от публични отговорности, до момента в който се концентрира върху възобновяване си и дребните си семейство - само че това не попречи на един от огромните й планове да започва идната си фаза.

Известно е, че Кейт е съществено удобен родител, който постоянно е поставял отговорностите си към трите си деца, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, като собствен главен приоритет.

Нейната безрезервност като родител е довела и до филантропската работа, която е избрала да трансформира главния фокус в своя кралски живот: развиването в ранна възраст. Кейт от дълго време е запалена по вложенията в ранните години на детството освен за благосъстоянието на обособените деца, само че и за цялостното здраве на обществото. Децата, които са обгрижвани вярно в най-ранните си години, по-късно стават възрастни със здрави механизми за справяне и резистентност, а работната работна група на Кралската фондация на Кейт разпознава „ опция от £45...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР