Министрите на торите бяха обвинени, че разсейват гласоподавателите“ от техните

...
Министрите на торите бяха обвинени, че разсейват гласоподавателите“ от техните
Коментари Харесай

Торите „отвличат вниманието на гласоподавателите от провалите“ с DWP тренировъчни лагери за умения за хора, получаващи обезщетения

Министрите на торите бяха упрекнати, че „ разсейват гласоподавателите “ от техните провали с проекти за „ учащи лагери “ за умения за хора, получаващи компенсации за безработица.

Министърът по труда и пенсиите Мел Страйд разгласи през днешния ден проектите си да даде на претендентите за компенсации образование за функции в основни браншове, изправени пред дефицит. Те включват промишлености, наранени от по-твърдите визови правила на Министерството на вътрешните работи, в това число хотелиерство, грижи, строителство, произвеждане и логистика.

Мерките включват възбрана за болногледачи в чужбина да водят подвластни от фамилията лица и фрапантно повишение на прага на заплатите за квалифицирани служащи. Обучаващи лагери за умения – с дълготрайност до 16 седмици – към този момент са налице, с цел да оказват помощ на хората да се преквалифицират, само че новата самодейност се концентрира върху най-силно засегнатите браншове.

Говорейки в Jobcenter в Лондон, господин Страйд призна новия дом Офисните правила ще доведат до „ преди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР