Поговорка, която е особено актуална сред автомобилните фенове гласи, че

...
Поговорка, която е особено актуална сред автомобилните фенове гласи, че
Коментари Харесай

Две доказано здрави коли на старо

Поговорка, която е изключително настояща измежду автомобилните почитатели гласи, че млада жена и остаряла кола са на шанс. Това в действителност е по този начин, само че въпреки всичко има коли на остаряло, които се славят с по-голяма надеждност от останалите. Сега ще ви обърнем внимание на две японски оферти, които се продават у нас, освен това на прилична цена и са с потвърдено надеждни съставни елементи. И двете са японски, градски и са дело на Toyota и Honda, а забавни екземпляри могат да се намерят в най-големия уебсайт за коли у нас mobile.bg .

Toyota Corolla


Самият факт, че от тази кола са създадени милиони екземпляри в 11 генерации, би трябвало да ни приказва доста. Осмото и девето потомство на модела не са изключение от правилото. Почти няма късмет нещо да се счупи в тази кола – окачването е солидно, атмосферните бензинови VVT-i мотори работят безупречно години наред, а металът не корозира. Има и няколко минуса – тези коли са еднообразно скучни както за гледане, по този начин и за каране.

Honda Jazz


Практично, налично и свежо, поколението на Honda Jazz (2001 – 2008) е известно и със своята устойчивост. Хубавото при него е, че няма по какъв начин да сбъркате, защото колата се предлага единствено с бензинови атмосферни мотори. Можете да избирате сред 1.2-, 1.3- и 1.4-литрови версии, които са еднообразно издръжливи, само че въпреки всичко има един, който се откроява. В Европа 1.3-литровият мотор претърпява рационализация и е прекръстен на 1.4 от маркетингови съображения. Именно това е моторът, който би трябвало изберете. 83-те конски сили няма да ви накарат да заобичате тази кола, само че разходът ще го направи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР