Поетият ангажимент за подпомагане на бизнеса няма да мине без

...
Поетият ангажимент за подпомагане на бизнеса няма да мине без
Коментари Харесай

Иван Нейков: Ако продължаваме ден за ден, цената на тока за бита ще скочи

" Поетият ангажимент за подкрепяне на бизнеса няма да мине без актуализация на бюджета. Това очевидно ще е една от първите задания на идващия парламент ", сподели за " Денят ON AIR " някогашният обществен министър Иван Нейков.

По думите му ще е героичен героизъм, в случай че това се случи.

" Бюджет 2022 стартира да живее от приемането на постановлението за осъществяването му, за което има към месец разлика. Реалистичният миг за приемането на такива помощи за бизнеса е към февруари 2022 година Донякъде е правилно, че има проблем на всички места в Европейски Съюз, тъй като има голямо търсене на електрическа енергия. Цената за българския консуматор се образува въз основата на покупко-продажби, които се назовават " ден за ден ", изясни още Нейков.

Според него ще са нужни към 600-700 млн. лв. за обезщетения.

" Това обаче не взема решение проблемите, които доведоха до тази обстановка. Ако продължаваме ден за ден няма да имаме излаз с изключение на повишаване цената на тока за битовия консуматор ", посочи Иван Нейков за Bulgaria ON AIR.

Той е на мнение, че първо би трябвало да се реши казусът с поддръжката на дребния и междинния бизнес, по-късно ръководещите да се карат по всички останали въпроси.

" Ще му помогнем на индивида за няколко месеца или на бизнеса - хубаво! Но това няма да реши аргументите, довели до това състояние. В България имаме над 200 слънчеви дни годишно и е призрачен сън да минеш през цялата процедура, с цел да си произведеш самичък нужната електрическа енергия ", изясни още събеседникът.

" Има пенсионери, които разчитат единствено на пенсия, само че и такива, за които е единствено един от източниците на приход ", съобщи Нейков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР