Поетичен рецитал на стихотворения на Иван Вазов и Атанас Далчев

...
Поетичен рецитал на стихотворения на Иван Вазов и Атанас Далчев
Коментари Харесай

Веси Бонева с поетичен рецитал за премиерата на албума си

Поетичен рецитал на стихотворения на Иван Вазов и Атанас Далчев ще съпътства представянето на петия албум на Веси Бонева Родина. Събитието ще се организира на 24 ноември в пловдивския клуб Void, а за музикалния акомпанимент ще се погрижи Светлин Къслев, виновен за аранжиментите на всички песни в диска.

„ Бългapия e билa винaги в cъpцeтo ми. Гopдeя ce c вcичĸи нaши ycпeли бългapи пo cвeтa и y нac! Bинaги ĸoгaтo чyя звyĸa нa гaйдaтa нacтpъxвaм цялaтa. Toвa e ĸoд, чpeз ĸoйтo ce дoĸocвaмe дo минaлo и иcтopия, a Бългapия e мнoгo цeннa зa cвeтa и зa дyxoвнoтo paзвитиe нa мнoгo дpyги cтpaни пo цeлия cвят. Πpocтo ниe cмe зaбpaвили вcичĸo тoвa и ceгa чpeз нaшaтa мyзиĸa иcĸaм дa нaпoмня нa poдитeлитe дa oбъpнaт мaлĸo пoвeчe внимaниe и дa пpeдaм тoвa yceщaнe нa нaшитe дeцa”, безапелационна е Бонева.

На същия ден от 19 ч. певицата ще отпразнува и 25-та годишнина от основаването на естрадно студио Прима. Концертът ще се организира с вход свободен, а всички присъстващи ще могат да се включат в благотворителна самодейност в помощ на деца с вродени лицеви проблеми.

Премиерата на Родина ще стартира в 22.30 ч., като измежду песните, които ще зарадват меломаните, са Хубава си моя горо и Облаче ле бяло в съвременен аранжимент. Музикантите, с които Веси и Светлин работят по диска, са Щерион Пилидов (китара), Николай Тошев (барабани) и Стойо Стоев (гайда).
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР