Поетът Константин Трендафилов, който се изявява и на музикалната сцена

...
Поетът Константин Трендафилов, който се изявява и на музикалната сцена
Коментари Харесай

Папи Ханс с нова песен, чуйте я

Поетът Константин Трендафилов, който се изявява и на музикалната сцена с прозвището Папи Ханс, показа с почитателите си своята най-нова ария " Твой ". Тя беше оповестена в YouTube тъкмо в 20:00 ч. на 5 март със загадъчно посвещение " На Р. "
" Твой " към този момент е реалност. И е ария, която изненада даже мен. Трак, който се нуждаех да направя. Благодаря на невероятните Витали Езекиев и Искрен Тончев за музиката. На Георги Манов от " Clamer Studio " за клипа. На Цветомир Горанов за стила.
Песента чуйте ТУК
На Дара, Мартин Костадинов и толкоз доста други за незаменимата помощ. Приятно слушане ", показа изпълнителят на шлагера " Кекс " и " Супер своеволен " с почитателите си във Фейсбук.
Коментарите под клипа не закъсняха, а множеството са позитивни: " На базата на това, което до в този момент си ни показвал, тази ария е нещо в действителност свежо и автентично. А клипът, дръзвам да настоявам, е на международно равнище. Адмирации към теб, Коце и целия екип, спомогнал за реализирането на този страховит план. Надминали сте себе си. Продължавайте в същия дух! ".
Песента чуйте ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР