Шефът на болинца “Пирогов д-р Валентин Димитров разказа, че е

...
Шефът на болинца “Пирогов д-р Валентин Димитров разказа, че е
Коментари Харесай

Д-р Валентин Димитров отново иска да поеме Пирогов

Шефът на болинца “Пирогов ” доктор Валентин Димитров описа, че е получил огромна поддръжка от личния състав на болничното заведение и още веднъж ще се кандидатира за шеф. “Дойдоха персонално и обявиха поддръжката си и желанието им аз да се кандидатирам, аз не мога да излъжа упованията на тези хора и по този начин или другояче ще си подам документите и ще вземам участие в това съревнование ", сподели пред Българска национална телевизия шефът на болничното заведение.

Д-р Димитров посочи, че го назовава " съревнование, тъй като то е отворено за всички, които имат предпочитание да се кандидатират. Това е конкурс ”, добави още лекарят.

По думите му обстановката в “Пирогов ” сега е спокойна, а болничното заведение се развива по верния метод. “Излязоха и всички инспекции с всички нелепи обвинявания от страна на предния министър против " Пирогов " и персонално против мен за злоупотреби, което за мен е най-важно. Аз съм човек, който има вяра в правовата страна и считам, че хората би трябвало да приказват и единствено с документи и с обстоятелства ", сподели шефът на " Пирогов ".

Димитров споделя, че не е усещал политически напън, защото не членува в нито една партия или организация. “Като мислене съм десен човек. Аз не го укривам. Ако бях политическо лице бих заподозрял политически напън ". Но е безапелационен, че е получил политическа поддръжка и то без да я търси. Това несъмнено е лакаскало егото и самочувствието му. Според Димитров тази поддръжка е получена, тъй като е оценено развиването на болничното заведение и в каква пососка върви.

Шефът на " Пирогов " беше безапелационен и за това, че е политически безпристрастен. " Няма да ме видите в нито една листа. Няма да ме видите на нито един протест. Няма да ме чуете да прогласявам " гласувайте за този или за оня ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР