Поемете онзи мъж там, ранения в гърдите, вика американската медицинска

...
Поемете онзи мъж там, ранения в гърдите, вика американската медицинска
Коментари Харесай

Щатска медсестра смрази Путин! С това послание

" Поемете оня мъж там, ранения в гърдите ", вика американската здравна сестра-доброволец Дженифър Мъли, до момента в който снаряди избухват покрай фронтовата линия край Донецк.

Тя преглежда там ранени украински бойци, разпределя ги и ги насочва за приемане на по нататъшни медицински грижи, само че по-късно намира време и да насочи персонално обръщение към съветския президент Владимир Путин, оповестява Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция.
-->
Мъли е работила като здравна сестра в спешна помощ в болница в Лос Анджелис до май, когато идва като доброволец на източния фронт, обзет от сражения през по-голямата част от продължаващата 10 месеца война в Украйна. Като част от екипа на Първа доброволна мобилна болница " Пирогов ", тя оказва помощ за избавяне живота на украинците там.

" Липсват ми моите (две) дъщери, само че те схващат и имат вяра в битката за това, което се случва тук в Украйна, като изцяло ме поддържат и знаят, че правя значима работа ", споделя тя за Ройтерс, до момента в който пътува с кола за спешна помощ, транспортираща в болница към този момент нормализиран боец.

Изпращана два пъти като здравна сестра и доктор в Афганистан, Мъли произлиза от семейство на военни. Никой от роднините ѝ не е бил раняван на дейна военна работа, което е в ослепителен контрастност с " ужасните опустошения, гибел и контузии ", преживявани тук всекидневно, споделя тя и хвърля виновността за това директно върху съветския водач.

" Моля се той да бъде изправен пред правораздаването за тези ужасни жестокости ", добавя Мъли, визирайки съветския президент. " И съм уверена, че в случай че приживе правораздаването не го застигне, то той ще носи отговорност в задгробния си живот, тъй като Исус му е гневен, и той идва за теб, Путин, той идва ", споделя Мъли.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР