Поели сме ясен ангажимент в предизборната кампания, че няма да

...
Поели сме ясен ангажимент в предизборната кампания, че няма да
Коментари Харесай

Костадин Димитров: Поели сме ангажимент, че няма да вдигаме данъци и такси

Поели сме явен ангажимент в предизборната акция, че няма да подвигаме налозите и таксите, сподели новият кмет на Пловдив Костадин Димитров по Би Ти Ви. По скоро ще търсим способи за повишение на събирането на доходи, един реален бюджет с една действителна приходна част и опция за финансиране на нашите планове с държавни средства, сподели Димитров.
Вчера се срещнах с кмета на Бургас, говорихме доста за общинския градски превоз, който е там и нашите старания ще бъдат непрекъснати да имаме едно положително общинско дружество с съвременни електробуси, твърди кметът на Пловдив.
„ Преди няколко дни още веднъж употребих градски превоз в Пловдив. Интересното е, че нямаше информация по отношение на на съответната спирка, кой автобус минава, имаше разминаване в таблото. Това е една объркваща система. Нужно е да засилим контрола върху превозвачите “, сподели Димитров. Той добави, че е належащо да се откри къде максимален е пътникопотокът, да се трансформират маршрутите и да се усилят автобусите. Така жителите на Пловдив ще се почувстват спокойни, че като отидат на спирката, ще пристигна рейсът, който чакат в уреченото време.
На въпрос по какъв начин върви на работа, Димитров сподели: Ползвам велосипед, когато съм на работното място, в „ Тракия “ имаме доста добре построена мрежа от велоалеи, доста е комфортно, по този метод виждам доста повече проблеми.
Първото нещо, което направихме, бе да почистим основната улица на Пловдив, в предизборната акция имахме опция да се срещнем с доста хора точно там. Имаше няколко нарушени детайла, и за тях ще се погрижим. Освен с ежедневните проблеми, които са покрай жителите, се занимаваме и с някои вътрешноквартални проблеми, добави Костадин Димитров.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР