Подразделението за облачни услуги на Amazon - Amazon Web Services,

...
Подразделението за облачни услуги на Amazon - Amazon Web Services,
Коментари Харесай

Amazon инвестира 5 млрд. долара в нов облачен регион

Подразделението за облачни услуги на Amazon - Amazon Web Services, ще сътвори нов виртуален заоблачен район в Нова Зеландия. Това заяви министърът на цифровата стопанска система и връзките на страната Дейвид Кларк.

„ Amazon е втората по величина софтуерна компания в света, която влага съществено в основаването на заоблачен район в Нова Зеландия. Това ще даде подтик на растежа на националния дигитален бранш и по -нататъшното възобновяване на стопанската система на страната след Пандемията от COVID-19. Общият размер на вложенията на Amazon ще бъде към 7, 5 милиарда новозеландски $ (около 5,2 милиарда долара), което демонстрира високо равнище на доверие от интернационалната бизнес общественост ", се споделя в изказване на Кларк, оповестено на уеб страницата на министерството, съобщи БНР.

Министърът означи и че построяването на нови центрове за данни в облачния район на Amazon ще сътвори работни места за локалното население.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Хибридният заоблачен модел е инфраструктура, при която дадена...

" Облачните технологии ще играят значима роля в развиването на цифровата стопанска система на Нова Зеландия и разширението на обсега на цифровите обществени услуги “, акцентира министърът.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР