Подразделението за лекотоварни автомобили на Volkswagen- Volkswagen Commercial Vehicles, разпространи

...
Подразделението за лекотоварни автомобили на Volkswagen- Volkswagen Commercial Vehicles, разпространи
Коментари Харесай

Новият Volkswagen Amarok: Първи поглед към интериора

Подразделението за лекотоварни коли на Volkswagen- Volkswagen Commercial Vehicles, популяризира две нови изображения на новото потомство на пикапа Amarok, което ще бъде показано на пазара през идната година.

Едната от двете нови скици на третата генерация на , който през 2022 година ще стъпи върху продажбено завещание от над 800 000 единици, ни дава опция и да погледнем за първи път навътре в пикапа, който ще се създава и в Южна Африка.

"Amarok прави допустимо това, което на доста места наподобява невероятно на пръв взор: той прави нещата по-лесни за своите консуматори, като им оказва помощ в тяхната работа и всекидневие ", разяснява Ларс Краузе, член на управителния ръб на подразделението Продажби и Маркетинг на Volkswagen Commercial Vehicles. "Това е по този начин, тъй като Amarok предлага решения, които разрешават на нашите клиенти да реализират задачите си- изключително когато нещата станат сложни ".

От Volkswagen Commercial Vehicles споделят, че при появяването си на пазара, новията Amarok ще предложи нови решения във връзка с асистирането на ръководството и свързаността, какот и други нововъведения, които ще бъдат невиждани досега в сегмента.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР