Противно на общоприетото мнение, че жените не разбират от мъжки

...
Противно на общоприетото мнение, че жените не разбират от мъжки
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско

Противно на общоприетото мнение, че дамите не схващат от мъжки неща, то тъкмо такова вкара представителка на слабия пол в ареста. 30-годишна жителка на с. Звездица, известна на Министерство на вътрешните работи, осъждана, се отзова зад решетките, откакто бе арестувана откакто направила кражба на електрическа дрелка, къртач и циркуляр от парцел в нейното село. Полицаите на Четвърто районно управление (на МВР) са образували бързо произвеждане против нея. 

Трима престъпно проявени- на 19 и 20 години, са открити като причинители на грабежи, вследствие на подхванати бързи дейности на служителите на реда от Второ районно управление (на МВР), оповестиха още от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи във Варна. Преди няколко дни в полицията бил подаден сигнал за обир на мобилен телефон. Вещта е намерена и приложена към формираното досъдебно произвеждане, а в полицейския арест били арестувани причинителите.

Други 21 и 24-годишни варненци също попаднал в полицейския арест, откакто са хванати в миг на кражба – ремонт на катализатор от лек автомобил " Опел “. Криминално проявените младежи са направили похищението три часа след среднощ, над колата, която е била на неохраняем паркинг в регион " Владислав Варненчик “. По случая е формирано досъдебно произвеждане и е докладвано на прокуратурата.

Жител на Разделна също осъмнал в ареста на Първо районно управление (на МВР). След своевременни издирвателни дейности на служителите на реда, 45- годишния мъж, добре прочут на органите на реда, осъждан, бил арестуван за кражба на алкохол и хранителни артикули. По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР