Подобряване здравето на българите е стратегическата цел, залегнала в сектор

...
Подобряване здравето на българите е стратегическата цел, залегнала в сектор
Коментари Харесай

Кандидати от ГЕРБ-СДС проведоха открита приемна с пловдивчан...

Подобряване здравето на българите е стратегическата цел, залегнала в бранш „ Здравеопазване” в програмата на ГЕРБ. За постигането й в дългорсрочен проект е належащо да се сложи акцент на профилактиката и понижаване на заболеваемостта от хроничните обществено значими болести. Това съобщи пред жители осмият в листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Пловдив доктор Аргир Аргиров.



На централния избирателен пункт през вчерашния ден срещи с пловдивчани организираха още претендентите за народни представители Радомир Чолаков, Пенчо Малинов, Иван Стоянов, инж. Гошо Къчков, инж. Кольо Пашов, Елена Искилиева, Владислав Попиванов. Основни тематики в техните диалози бяха развиването на регионите, образованието и младежките политики.



Атанас Ташков, който бе депутат от ГЕРБ в три кабинета, уточни резултатите, реализирани от кабинета на Бойко Борисов във връзка с инфраструктурата. Той бе безапелационен, че строителни действия в такива мащаби не са били осъществени в актуалната ни история. В поддръжка на думите си инж. Ташков уточни построените над 500 км автомагистрали, скоростни пътища и други обекти от републиканската пътна мрежа; ремонтираните близо 4000 км републикански пътища и други



Общинският консултант и началник на партийната конструкция в „ Южен” Георги Василев подсети, че всеки ден пловдивчани могат да беседват с претенденти за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС в предизборния пункт на площад „ Стефан Стамболов” в центъра на Пловдив.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР