Подобно на октомври миналата година и сега звездите тръпнат в

...
Подобно на октомври миналата година и сега звездите тръпнат в
Коментари Харесай

Фолкът под прикритие на Хелоуин! Диона се гримира сама, Емануела и Ваня си правят тоалети и още…

Подобно на октомври предходната година и в този момент звездите тръпнат в очакване на Хелоуин, когато с изключение на с глас ще имат опцията да изпъкнат с впечатляващи костюми и грим, написа „ Телеграф “.

И8зпълнителят Галин е измежду звездите, които не се дегизират в типичните за празника костюми. За сметка на това артистът е наумил щура стратегия за феновете си в Пловдив, където ще пее на празника. С впечатляващи костюми ще изпъкнат двете дами, които извършват хореографията на всяко негово присъединяване – Деница и Кристин. Подобно на предходната година двете ще заложат на мрачен грим и облекло от кожа.

Подобни са желанията и на певицата Ваня. Тя също ще радостни пловдивчани в първокласен клуб. Дрескодът на русокоската и на всички в заведението е строго избран.

Същото важи и за почитателите на Емануела, които ще могат да се насладят на шоуто й в Пловдив. Със сигурност тя ще заложи на стопроцентова провокация. Или както обича да споделя „ От всичко по доста “.

Певицата Джулия ще забавлява меломаните в Търново. През миналите години една от най-впечатляващите й визии бе тази на кървава младоженка. Преди години Николета Лозанова се отхвърли от всеобщия облик на магьосница и зомби и реши да е злокобна младоженка, обаче по долни дрехи.

Илиян ще забавлява почитателите си в една от най-оборотните столични чалготеки, само че ще излезе на сцената със семпла дегизировка. Константин и Фики също нямат желание да залагат на екстравагантна дегизировка. Мачовците ще пеят в Благоевград и Стара Загора.

Ася Капчикова от дълго време не се изявява като танцьорка, само че на всеки Хелоуин наподобява впечатляващо. Била е върколак, смешник, кукла. И тази година ще заложи на палитра от цветове.

Миналата година Даниел Петканов бе с един от най-хубавите костюми за празника. Тогава брачната половинка му Александра беше бременна и заложи на облика на Злодеида – героиня от " Господарката на злото “. Тази година вероятността да забележим Алекс, Дани и сина им с едни и същи костюми е голяма, считат правилните им симпатизанти.

Певицата Диона е добра в грима и по всяка възможност самичък ще се оправи с макиажа в празничната нощ. Тя е уверена, че не е въпрос на средства, с цел да изглеждаш впечатляващо. 

Половинката на Ваня Джаферович – Жени , и тази година ще се вихри с четките. Красавицата евентуално скоро ще показа първите си творения в мрежата. Всяка година русокоската разгласява в мрежата фотоси с пробния за празника грим. И тази година на Жени ще й се наложи да поработи много и да гримира звездите, както и да се оправя с прищевките им.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР