Подобни случаи не са редки и създават сериозна опасност за

...
Подобни случаи не са редки и създават сериозна опасност за
Коментари Харесай

Бургазлийка намери огромно парче пластмаса в закуската си

Подобни случаи не са редки и основават сериозна заплаха за клиентите ”, разяснява дамата, предаде flagman.bg.

Бургазлийка, закупила си кифла със сирене на известна марка, откри голямо парче пластмаса в закуската си и се свърза с редакцията на Флагман.БГ, с цел да опише. Случаят е от тази заран, а действието се развива в бургаския жк „ Славейков ”.

„ Отивайки на работа сутринта си купих тази кифла. Когато отхапах, усетих нещо твърдо и остро, което едвам не ми счупи зъба. Оказа се парче пластмаса, за което не знам по какъв начин е попаднало вътре, само че това не е първият път, в който намирам такива твърди детайли в закуските на въпросната компания (става въпрос за локален производител, б.а.) ”, разяснява дамата, която ни изпраща и фотоси.

Тя към момента не е подала сигнал до Комисията за отбрана на потребителите или до Агенция сигурност на храните, само че има намерение да го направи, когато приключат празниците.

„ Свързвам се с вас, за може допустимо най-вече хора да видят и прочетат на какво могат да попаднат. Подобни случаи не са редки и основават сериозна заплаха за клиентите ”, коментира бургазлийката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР