Подиум тренировка за Боряна Калейн и Стилияна Николова в столичната

...
Подиум тренировка за Боряна Калейн и Стилияна Николова в столичната
Коментари Харесай

Боряна Калейн и Стилияна Николова направиха подиум тренировка преди Световното по художествена гимнастика в София

Подиум подготовка за Боряна Калейн и Стилияна Николова в столичната зала „ Арена Армеец “ преди международното състезание по художествена гимнастика, което стартира на 14 септември.

Преди малко повече от час завърши подиум тренировката на представителните ни в самостоятелната конкуренция Боряна Калейн и Стилияна Николова.

Главният управител на националния тим самостоятелно (жени) Бранимира Маркова заключи представянето на двете девойки в днешното занятие.

„ Боряна Калейн е гимнастичка с доста опит. Виждам, че в подиум тренировката се вложи оптимално, съумя да направи повече от компликациите и рисковете си с тяло. Допусна неточност единствено на съчетанието си с обръч. За страдание повече неточности направи Стилияна Николова, само че тя е дебютантка и към момента не съумява да потуши вилнеещите страсти, съпровождащи огромните шампионати. Утре имаме още една подготовка, само че се надява до началото на шампионата всичко да бъде наред “, съобщи Маркова пред камерата на Българска национална телевизия.

39-ото международно състезание по художествена гимнастика в зала „ Арена Армеец “ бе бъде излъчено от 14 до 18 септември в ефира на Българска национална телевизия!

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР