Поддръжници на различни политически формация се оказват членовете в семейството

...
Поддръжници на различни политически формация се оказват членовете в семейството
Коментари Харесай

РАЗНОБОЙ В СПАЛНЯТА: Новият парламентарен шеф на Хардардите - женен за активистка на Де Бъ

Поддръжници на разнообразни политически групировка се оказват членовете в фамилията на новия ръководител на Народното събрание Никола Минчев. 34-годишният правист влезе в Народното събрание като народен представител от " Продължаваме промяната ", само че неговата брачна половинка споделя вижданията на " Демократична България ", научи ПИК.

Двамата подписват брак преди шест години - на 12 септември 2015 година Новият началник на 47-ото Народно заседание и Силвия Минчева стават семейство в Пловдив, откъдето е родом булката.

По едно време от брака им съпрузите поддържат дружно Де Бъ, само че Минчев по-късно става почитател на Реформаторския блок, а преди няколко месеца " сменя плочата " и се влиза в партията на харвардите Асен Василев и Кирил Петков, с която се добра до Народното събрание. Въпреки рокадите в политическата обязаност на мъжа си, Силвия Минчева остава вярна на " Демократична България " и към момента продължава да ги поддържа.
свързани новини434184на 07.12.2021
Жената на Минчев се оказа нахалница и единствено няколко часа след избирането на мъжа й за началник на Народното събрание прозорливо заключи профилите си в обществените мрежи, с цел да резервира от медиите, а и цяла България, персоналната информация и фамилни фотоси, оповестени през годините в него.

" Тепърва ще би трябвало да привикна с този статут. Надявам се, че няма да повлияе на персоналния ми живот ", съобщи самият Минчев след встъпването си в служба.

Въпреки неразрешения достъп за любопитните в обществените мрежи, фамилията евентуално е наясно, че няма по какъв начин да наложат тотална цензура и всяка тяхна крачка отсега нататък ще бъде следена под луда. А новият ръководител на 47-о Народно заседание към този момент бе изловен в първия си гаф. Само преди дни, както в столицата.





Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР