Под ръководството на старши треньора Илиан Илиев Черно море стартира

...
Под ръководството на старши треньора Илиан Илиев Черно море стартира
Коментари Харесай

Черно море започна подготовка с един нов и един играч на проби

Под управлението на старши треньора Илиан Илиев Черно море започва през днешния ден подготовката си за пролетния дял от шампионата. В първото занятие, което се организира на стадион "Младост " във Варна, се включиха 26 футболисти.
За момента единственият нов състезател е французинът от алжирски генезис Мазире Соула. На проби в отбора е шотландецът Кайл Спенс.

"Цялата подготовка е тук, контролите към този момент ги обявихме ", разяснява пред медиите наставникът на "моряците " Илиан Илиев. Той изрази вяра времето да е хубава, с цел да може тимът да се приготви добре за мачовете от шампионата.

За селекцията треньорът сподели, че Черно море към този момент подписа с Мазире Соуса, а Кайл Спенс, който което е на проби, играе играе и като ляво, и като дясно крило. Причината Спенс да е на проби е съвсем сигурният трансфер на Леадро Андраде.

"Андраде на 99 % ще напусне, защото Карабах имат интерес към него и ще платят откупващата уговорка ", изясни Илиев. По думите му Черно море търси и нападател, защото и Зе Гомеш си потегли. Наставникът сподели, че има интерес към няколко играчи, само че нищо съответно.

По време на подготовката Черно море възнамерява да изиграе 8 инспекции. Първият спаринг на Черно море ще е на 19 януари против втородивизионния Добруджа. Три дни по-късно - 22 януари, варненци ще срещнат тима на Лудогорец II, а на 29-и ще играят против Черноморец Балчик. На 9 февруари "моряците " ще проведат две контролни срещи - против Созопол и Дунав Русе.

Последната инспекция преди мачовете от efbet Лига е на 12 февруари против тима на Добруджа. Търсят се противници за 26/27 януари и 2/3 февруари.

"Ще се опитаме да задържим третото място, задачата ни е постоянно да играем добре и резултатите да са по-късно ", разяснява още Илиев.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР