Под прикритието на ученията Sea Breeze (Морски бриз) НАТО отново

...
Под прикритието на ученията Sea Breeze (Морски бриз) НАТО отново
Коментари Харесай

Русия: НАТО снабдява Украйна с оръжие под прикритие!

Под прикритието на ученията Sea Breeze ( " Морски бриз " ) НАТО още веднъж ще достави на Украйна съвременни оръжия за войната в Донбас. Това твърди представителят на съветското военно министерство генерал-майор Игор Конашенков, представен от " Новости ".

По думите му макар морския статут на ученията, " същинските граници на военната активност надалеч надвишават украинския сектор от акваторията на Черно море ".

По-конкретно, по сведения на съветския военачалник, в Украйна те ще отработват взаимоотношение на специфични сили от разнообразни националности " при взаимно осъществяване на задания, както и десант с парашути и щурмово приземяване от хеликоптери, в това число през нощта ".

" А още по-конкретно, точно там, под прикритието на ученията, се възнамерява да се доставят съвременни оръжия, муниции и материално имущество за украинските войски ", настоя Конашенков пред кореспонденти.

След това, както и в предходните години, всичко това щяло да бъде изпратено в Донбас, добави той.

Военното министерство на Русия има намерение да " следи от близко хода на подготовката и провеждането " на ученията и " при нужда, да реагира съответно на изменящата се обстановка в полза на гарантирането на съветската военна сигурност ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР